Κρίσιμες παράμετροι για την προστασία της Φέτας
Η θετική διάθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με τη χρήση του όρου «Ελληνικό γιαούρτι» από άλλες χώρες πλην της Ελλάδος, όπως η Τσεχία μέχρι σήμερα δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για μία αντίστοιχη αντιμετώπιση και του μείζονος ζητήματος αναγνώρισης και προστασίας της φέτας. Η Τσεχία κατέθεσε στην Κομισιόν τροποποίηση της εθνικής νομοθεσίας ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Κρίσιμες παράμετροι για την προστασία της Φέτας.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί